۰۳/۰۱/۱۰

با آزاردهنده ترین تبلیغات در دنیای کسب و کار آشنا شوید

با آزاردهنده ترین تبلیغات در دنیای کسب و کار آشنا شوید

بازاریابی و تبلیغات همیشه برای برندها جذابیت خاصی به همراه دارد. هیچ برندی بدون سرمایه گذاری مناسب در این حوزه شانسی برای جلب نظر مخاطب هدف نخواهد داشت. درست به همین خاطر شمار بالایی از برندها سالانه هزینه های سرسام آوری در این حوزه می کنند.

متاسفانه تبلیغات در دنیای کسب و کار همیشه موفقیت آمیز نیست. گاهی اوقات تبلیغات برندها برای مخاطب هدف بسیار بی معنا یا حتی آزاردهنده است. این امر اعتبار کسب و کارها را نشان می رود. اگر یک کسب و کار توانایی مدیریت تبلیغاتش به طور درست را نداشته باشد، شانسی برای تاثیرگذاری بر روی مشتریانش نخواهد داشت.

با آزاردهنده ترین تبلیغات در دنیای کسب و کار آشنا شوید

هدف اصلی در این مقاله از آریامدیران بررسی برخی از الگوهای تبلیغاتی آزاردهنده برای مشتریان است. این امر به شما برای طراحی هرچه بهتر تبلیغات تان کمک خواهد کرد. با استفاده از توصیه های مورد بحث در این مقاله دست کم دیگر خبری از مشکلات تبلیغات و آزاردادن مشتریان نخواهد بود.

آزاردهنده ترین تبلیغات دنیای کسب و کار

براساس نظرسنجی از سوی موسسه لوسید، تبلیغات پاپ آپ با ۵۸ درصد در صدر فهرست آزاردهنده ترین تبلیغات در دنیای کسب و کار قرار دارند. این امر به معنای عدم علاقه کاربران برای مشاهده این نوع از تبلیغات به هر شکلی است. اگر خودتان را به جای مشتریان قرار دهید، مشاهده تبلیغات پاپ آپ در میانه مطالعه یک متن مهم یا مشاهده یک ویدئو بسیار ناامیدکننده خواهد بود. درست به همین خاطر شمار بالایی از مشتریان نسبت به برندهایی با این شیوه عملکرد واکنش بسیار منفی نشان می‎دهند. از نظر این کاربران هر برند باید راهکارهایی به دور از اذیت کردن مشتریان برای تبلیغات در پیش بگیرد.

بدون تردید هیچ بازاریابی قصد اذیت کردن مشتریان را ندارند این امر به طور کامل برخلاف اهداف اصلی بازاریابی و تبلیغات است بنابراین باید راهکاری برای رهایی از چنین عملکردی وجود داشته باشد.

آریامدیران در ادامه قصد بررسی برخی دیگر از نمونه های تبلیغات آزاردهنده و معرفی برخی از راهکارها به منظور پیشگیری از تکرار اشتباهات آزاردهنده برای مشتریان را دارد.

با آزاردهنده ترین تبلیغات در دنیای کسب و کار آشنا شوید

تبلیغات پاپ آپ

وقتی در مورد تبلیغات پاپ آپ فکر می کنیم، مشاهده آن به عنوان یکی از منفورترین الگوهای بازاریابی چندان دور از ذهن نیست. بسیاری از کاربران در صورت مشاهده این نوع تبلیغات به طور کامل قید مشاهده محتوای بازاریابی را خواهند زد. امروزه بسیاری از کاربران از انواع ابزارهای مسدودسازی تبلیغات به منظور تجربه ای لذت‎بخش در دنیای آنلاین استفاده می کنند.

شاید استفاده از اد بلاکرها به اندازه کافی برای ناکام گذاشتن برندها در راستای نمایش تبلیغات پاپ آپ عالی به نظر برسد، اما متاسفانه ماجرا ریشه دارتر از این حرف هاست. بسیاری از برندها در طول سال های اخیر با سایت های پرطرفدار برای مجبور کردن کاربران به غیرفعال سازی اد بلاکرهای شان به توافق رسیده اند. این امر به معنای ضرورت غیرفعال سازی چنین ابزارهایی از سوی کاربران به منظور مشاهده محتوای سایت است.

اگر به این نکته به طور دقیق نگاه کنیم، بازهم کاربران تبلیغات پاپ آپ را مشاهده خواهند کرد. انگار برندها در این میان توجهی به تجربه ناخوشایند مشتریان از این تبلیغات نشان نمی دهند. این امر مشکلات بسیار زیادی برای هر برند در پی خواهد داشت.

اگر شما تمایل به پرهیز از نمایش تبلیغات پاپ آپ دارید، بدون تردید باید راهکاری جایگزین را انتخاب کنید. در غیر این صورت مزیت های تبلیغاتی تان از بین خواهد رفت. یکی از راهکارهای مناسب در این میان تبلیغات درون متنی است. این امر به شما برای جلب نظر مخاطب هدف بدون نیاز به ایجاد مزاحمت کمک خواهد کرد. به عنوان مثال، اگر شما محتوای ویدئویی در راستای تمرینات ورزشی در خانه تهیه کرده اید، در بخش زیرنویس یا گوشه تصویر از لوگوی کسب و کارتان استفاده کنید. این امر شاید بسیار عجیب به نظر برسد، اما تاثیرگذاری بالایی بر روی کاربران دارد.

همچنین شما نیازی برای ایجاد مزاحمت از طریق تبلیغات پاپ آپ نیز نخواهید داشت.

با آزاردهنده ترین تبلیغات در دنیای کسب و کار آشنا شوید

تبلیغات پیش یا وسط ویدئوها

همه ما تجربه مشاهده ویدئو در یوتیوب و مواجهه با تبلیغات خسته کننده در ابتدا و میانه ویدئوها را داریم. این نوع از تبلیغات برای هر کاربری خسته کننده خواهد بود. بسیاری از کاربران به دنبال اد بلاکرهایی برای رهایی از شر چنین تبلیغات هستند، اما متاسفانه نمونه های قابل ملاحظه ای در این میان وجود ندارد. اگر شما در سایت رسمی تان برای نمایش محتوای ویدئویی به کاربران از الگوی یوتیوب پیروی می کنید، به احتمال زیاد در مدت زمانی اندک تمام کاربران تان را از دست خواهید داد. این امر به دلیل رفتار دور از انتظار شما در زمینه نمایش محتوای ویدئویی روی خواهد داد.

کاربران در مواجهه با محتوای ویدئویی انتظار تجربه ای بدون دردسر و وقفه را دارند. حال اگر هر دقیقه مجبور به مشاهده چند ثانیه تبلیغات باشند، چه اتفاقی روی خواهد داد؟ پاسخ روشن است: دیگر خبری از بازدید ویدئوها نخواهد بود.

بسیاری از برندها در طول سال به دلیل عدم توجه به این نکات با بحران های تبلیغاتی مواجه می شوند. این امر گاهی اوقات حتی با شکایت رسمی کاربران از برندها نیز دنبال می شود بنابراین شما باید برنام های درست و دقیق برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف داشته باشید. در غیر این صورت وقت خود و مشتریان‎تان را هدر داده اید.

نخستین راهکار ما برای شما رعایت انصاف در زمینه نمایش محتوای تبلیغاتی است. بسیاری از برندها به این نکته توجهی ندارند. به عنوان مثال، اگر شما قصد نمایش محتوای بازاریابی در میانه یک محتوای ویدئویی را دارید، نباید وقت زیادی از مخاطب هدف بگیرید. این امر مشکلات زیادی برای شما به همراه خواهد داشت. در عوض یکی از راهکارهای مناسب نمایش تبلیغات کوتاه (۳ تا ۵ ثانیه) برای کاربران است. این امر علاوه بر جلب توجه آنها زمان زیادی هم از آنها نمی گیرد بنابراین شما بدل به برندی منفور برای مشتریان نخواهید شد.

یکی دیگر از راهکارها برای کاهش آزاردهندگی محتوای تبلیغاتی تلاش برای رعایت اختصار است. هیچ کاربری از تبلیغات طولانی استقبال نمی کند بنابراین شما باید نهایت اختصار در تهیه محتوای بازاریابی را مدنظر قرار دهید.

بسیاری از برندها به هنگام بازاریابی و جلب نظر مخاطب هدف به دنبال تولید محتوای طولانی هستند. این امر همیشه برای برندها مشکلساز می شود بنابراین برندها باید به دنبال راهکاری برای کوتاه ساختن محتوای بازاریابی و تبلیغاتی شان باشند. این امر اغلب با پیش نمایش تبلیغات برای برخی از کاربران صورت می گیرد. با استفاده از بازخوردهای کاربران امکان بازنگری در وضعیت محتوای بازاریابی و پیگیری امور به طور استاندارد فراهم می شود.

مقالات پیشنهادی:

عکاسی، مهم ترین بخش تبلیغات

آینده تبلیغات در اپ های موبایلی

 

منبع: blog.hubspot.com

مطلب مشابه

بازاریابی چابک؛ عامل موفقیت در کسب و کار

بازاریابی چابک؛ عامل موفقیت در کسب و کار

بازاریابی چابک؛ عامل موفقیت در کسب و کار این روزها با رشد وگسترش تکنولوژی، اغلب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *